Esimeses poolfinaalis võitis Moskva Dinamo (Venemaa) Belchatowi PGE Skra (Poola) meeskonna 3:1 (-23, 19, 21, 17). Esimene geim algas paremini Poola klubi jaoks, kuid geimi keskel jõudis Dinamo järgi, vahendab volley.ee. Punkt-punkti heitluses suutis Belchatow avageimi võiduga minna mängu juhtima. Järgnevas kolmes geimis oli kindlam Moskva Dinamo ja nii kindlustati koht pühapäevases finaalis.

Teises poolfinaalis kohtusid Oliver Venno koduklubi Bledi ACH Volley (Sloveenia) ja Trentino BetClic (Itaalia). Esimese geimi võitis kindlalt tiitlikaitsja Trentino BetClic. Teine geim oli tasavägisem ja Bledi klubi suutis geimivõiduga mänguseisu võrdsustada.

Kahes esimeses geimis sekkus Oliver Venno mängu blokki tugevdama. Kolmanda geimi keskel vahetati Eesti koondise liige Alen Šketi asemel platsile ja Venno mängis lõpuni. Trentino võitis siiski ka 3. ja 4. geimi, ning pääses finaali. Kohtumise lõppnumbrid 1:3 (-13, 23, -21, -17). Venno realiseeris 18-st tõstest 8.

Sel nädalal sai ühtlasi selgeks, et Venno jätkab ka järgmisel hooajal Bledi ACH Volley meeskonnas. Eesti koondise diagonaalründajale tehti pakkumisi nii Prantsusmaalt, Türgist kui Poolast, kuid Venno otsustas järgmisel hooajal jätkata Bledi klubis. Tänavusel hooajal võitis ACH Volley Sloveenia karika, Sloveenia meistritiitli ja Kesk-Euroopa liiga.