Väljakuperemeeste väravad lõid Revaz Barabadze 44. ja Žano Ananidze üleaja kolmandal minutil.

Eesti U21 koondis mängus Gruusia vastu koosseisus:

1-Stanislav Pedõk, 2-Taijo Teniste, 3-KenKallaste (87. 15-Martin Tšegodajev), 4-Aleksei Jahhimovitš, 5-IgorMorozov, 6-Ats Sillaste (75. 18-Rauno Alliku), 7-Sergei Mošnikov,8-Henri Anier (62. 17-Albert Taar), 9-Sergei Zenjov, 10-Eino Puri,11-Kaimar Saag (pildil vasakul).

Võidu korral alagrupis teiseks tõusnud Eesti jaoks tähendas allajäämine edasipääsulootuste luhtumist ning tulevastes EM-valikmängudes võivad võimaluse saada juba nooremad pallurid.

"Nelja parema alagrupis teise koha saanud meeskonna hulka me enam ei pääse ja seetõttu ilmselt proovin järgmistes kohtumistes nooremaid mängijaid," sõnas peatreener Frank Bernhardt.

Eesti jäi kaotusseisu 44. minutil, kui Revaz Barabadze lõi tsenderdusest tulnud palli peaga Stanislav Pedõkile püüdmatult lati alla.

Vaata Gruusia 1:0 väravat siit:

Teisel poolajal viigiväravat üritama läinud Eesti ei suutnud eesliinis oma võimalusi väravaks realiseerida ning kolmandal lisaminutil tuli tunnistada 0:2 kaotusseisu. Jano Ananidze lõi 16 meetrilt palli alla nurka.

Vaata Gruusia 2:0 väravat siit:

"Esimesel poolajal olime nõrgemad, kuid teisel poolajal kosusime ja tekitasime häid võimalusi, ent ei kasutanud neid ära," analüüsis Bernhardt.

Bernhardti sõnul ei kannatanud Mikheil Meskhi staadionimuru mingit kriitikat ning nii viletsal väljakul ei tohiks tema sõnul nii olulisi kohtumisi pidada.

"Väljak oli nagu põld, mis tõttu oli väga raske täpset söödumängu mängida ja nii tuli sisse palju eksimusi," lausus Bernhardt. "Väljak oli auke täis ja väravavahiala oli viis sentimeetrit kõrgemal."

Peatreeneri sõnul andis tunda ka asjaolu, et grusiinidel on hooaeg täies hoos, kuna Eestis selleks alles valmistutakse. Mullu septembris kodus Gruusia 2:0 alistanud Eesti jätkab alagrupis kolmandal kohal.

Liider on 16 punktiga (7 mängust) Šveits, järgnevad Türgi 10 (6), Eesti 9 (7), Gruusia 8 (6), Armeenia 4 (6) ja Iirimaa 4 (6).

Eesti U-21 koondise järgmised valikmängud EM-kvalifikatsiooniturniiril on 20. mail kodus Armeenia ning 23. mail samuti kodus Türgi vastu.