Lugejamängu küsimuseks oli: mitmes MMA Raju üritus seekord aset leiab? Õige vastus oli neljas üritus.

Õigesti vastanute vahel läks loosi 5 * 2 pääset ainulaadsele võitlusspordi üritusele Eestis ja võitjateks osutusid: Liina Pirsi, Asko Kivinuk, Martin Tulit, Andrei Makarov ja Pirjo Ruut.

Võitjatega võetakse päeva esimeses pooles ühendust. Tänud kõigile, kes lugejamängus osalesid!

---------------------------------------------------

„Puuri kasutavad maailma suurimad sportliku vabavõitluse
organisatsioonid ja see tähendab MMA Raju jõudmist täiesti uuele
tasemele - kunagi varem pole siin piirkonnas ühtegi
võitlusspordiüritust puuris peetud," rääkis Raju puuri valmimisest MMA Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. „USAs on sportlik vabavõitlus muutunud populaarsemaks kui poks, loodame puuri valmimisega ka siin spordiala tuntust kasvatada," lisas Tõnissaar.

„Rahvusvaheliste võistlejate osavõtt Rajust paneb ka meid rohkem vaeva nägema, oleme oma võistlejatega teinud rohkem trenni kui ühekski eelmiseks võistluseks ja mehed on valmis puuri astuma," kommenteeris võistluste ettevalmistust Tallinna MMA-treener Priit Mihkelson. „Samuti on väga tervitatav puuri valmimine, sest nüüd saavad eestlased harjutada samades tingimustes nagu välissportlased," ütles Mihkelson.

MMA Raju 4 toimub 13. veebruaril algusega kell 19:00 Tallinnas, TTÜ Spordihoones.

MMA Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga. MMA on võitlussport, mis ühendab endas poksi, taipoksi, maadluse, judo, brasiilia jiu-jitsu ja teised kahevõitlusalad. Üritust korraldab MTÜ Eesti Sportliku Vabavõitluse ja Brasiilia Jiu-Jitsu Liit.