Kingiks tasub valida ikka midagi kasulikku. Ilu- ja nipsasju on meil ju kõigil kogunenud ülemäära. Paraku juhtub ka nii, et mõni kasulik massaaživahend on kapipõhja ununenud.

Loodetavasti leiategi alljärgnevast nii kingi-ideid kui ka äratundmisrõõmu, et kalli massaažiaparaadi asemel saaksite kasutada hoopis lihtsamat vahendit.

_MG_5956
Kupud

Need kupud pole klaasist, nagu klassikalised, vaid kummitaolisest materjalist.

Ka nende tarvitamisviis on teine. Selliseid kuppe kasutatakse tselluliidimassaažis, samuti kopsupõletiku järelravis. Kuppe on neljas suuruses. Valida saab selle järgi, kui suurt pinda kui tugevalt on vaja mõjutada.

M.I. Massaažikoolis müüdavate kuppude juures on ingliskeelne juhend koos joonistega, kuid pakutakse ka ühepäevast koolitust.

Toestav vöö
_MG_5958

Selle vöö juures on kasutatud nii uut materjali kui tehnoloogiat. Toetades selja alaosa nagu korsett, leevendab vöö radikuliiti. Materjali soojendavad omadused lubavad vähendada ka tselluliiti.

Miinitaoline kuul

_MG_5959
Niisugust kuuli käte vahel veeretades stimuleerite närvilõpmeid ja leevendate stressi.

Sõrmus

Kui selle sõrmusega kõik näpud sõrmeotsani ja tagasi töödelda, muutuvad teie meeled erksamaks ning tõuseb kogu keha toonus. Toimemehhanism on refleksoloogiliste punktide
_MG_5968
mõjutamine.

Ämblik-peavispel

Ämbliku- ehk visplitaolise vahendiga peanahka mõjutades stimuleerite peanaha punkte ning peavalu leeveneb. Ka kõrget vererõhku saab sel moel alandada, kusjuures ei pea kartma, et see madala vererõhu veel madalamaks tõmbab. Sarnane “ämblik” on mõeldud ka turja jaoks. Mõjutades nahka, mõjutate kaudselt ka lihaseid.

_MG_5966
Tasakaalupadi

Siiliokkalisel õhkpadjal istudes ja end sellel liigutades tugevdab padi selga stabiliseerivaid lihaseid ning parandab lülisamba liigeste ainevahetust. Sel moel leeveneb valu nimmepiirkonnas ja paraneb ka rüht.

Võluprillid
_MG_5974

Prillide magnetkuulid mõjutavad silmaümbruse punkte. Aparaat hindab, millist impulssi kuulikestesse anda. Sagedasel kasutamisel, s.o vajalike punktide mõjutamisel parandavad prillid lõppkokkuvõttes silmanägemist. Leevendav-lõõgastav toime on peaaegu kohene.

_MG_5962
Võimlemisrõngas

Seda rõngast painutades mõjutate käelaba punkte. Et sellise võimlemise juures tuleb parajalt jõudu kasutada, aitab kogu tegevus hästi stressi peletada.

Magnetvöö
_MG_5972

Põlve- ja selja magnetvöö toob leevendust valule. Kreemid-salvid nii sügavale ulatuvat toimet ei oma.

Siilmatt

_MG_5975
Hiirematti meenutavale vaibakesele vajutage peale käe- või jalalaba. Mati võite asetada ka seina ja selja vahele. Stimuleerib kehapunkte.

Massaažirull

Nii nagu vormime tainarulliga tainast, on selle massaažirulliga tõhus masseerida kaaslase selga või iseenda keha, nii palju kui käega ulatub.
_MG_5985

- Kui veel ükski häda kallal pole, aga gripihooaeg alanud, soovitab Irina Bukk läita aroomilamp ja tilgutada vee sisse mõnda eeterlikku õli. Tugevaima viirusevastase toimega on naturaalne sidruniõli.