Esimese veerandaja järel oli seis leedulaste kasuks 21:17. Rock alustas hea emotsiooniga juhtides 10:2 ja 15:10. Veerandaja lõpp vajus ära ning kodumeeskond pääses juhtima. Tartul viskasid Tanel Tein, Marek Doronin ja Janar Talts avaveerandil viis punkti.

Teisel veerandajal kahanes vahe korra minimaalseks, pärast Taltsi tabavat kaugviset oli seis 31:32. Siiski domineerisid enam-jaolt mängu Euroliigas pallivad leedulased, juhtides poolaja lõpu eel korra üheksa punktiga. Taltsi kaugviskest poolaja lõppseisuks 38:44. Taltsi arvel 11, Abernethy ja Morrison panustasid vastavalt seitse ja kuus punkti.

Žalgirise koosseisu kuuluv Siim-Sander Vene esimesel poolajal väljakul ei käinud.

Kolmanda veerandaja järel oli Rock taga vaid kolme punktiga 51:54! Leedulastel viie veaga pingil Povilas Cukinas. Taltsilt 14 punkti.

Kolm minutit enne normaalaja lõppu Rock taga vaid 59:60. Kas tõesti on täna see päev?

1.57 enne normaalaja lõppu kukkus vigadega pingile vastaste keskmängija Travis Watson. Žalgiris juhtis selleks hetkeks 64:59. Mõnikümmend sekundit hiljem sai esimese Rocki mängijana oma viienda vea Marek Doronin.

20 sekundit mängida ja Taltsi ning Morrisoni korvide järel Rock taga vaid 64:67. Kalnietise tabavate vabavisete järel võtab Indrek Visnapuu kahe minuti sees juba kolmandat korda aja maha. Seis 64:69.

Taltsilt kaks punkti ja kiire viga otsa. 12 sekundit veel mängida. Martynas Pocius vabavisetel aga ei eksi. Todd Abernethylt veel kaks punkti ja seis 68:71. Jälle kiire viga, aga Pocius ikka täpne. Lõppseis 68:73. Taltsilt 20 punkti ja 6 lauapalli.

Žalgirise resultatiivseim oli samuti 20 punkti visanud Dainius Salenga. Siim-Sander Vene platsile ei saanud.

Rockil nüüd turniiritabelis kolm võitu ja kuus kaotust, Žalgirisel üheksa võitu.