Kui Münchenis täna peetud veerandfinaali korduskohtumine lõppes 1:1 viigiga ja kokkuvõttes sai Barcelona edasi 5:1, siis mäng Chelsea kodumurul oli täis dramaatikat ja lõppkokkuvõttes oli see jalgpallietendus Meistrite liiga läbi aegade üks hämmastavamaid ja põnevamaid.

Inglismaa tippklubid tegid lõpuks 4:4 viigi, mis kokkuvõttes tähendas Londoni klubi edu 7:5.

Avamängu kodus 1:3 kaotanud Liverpool läks 28. minutiks Fabio Aurelio ja Xabi Alonso väravatest 2:0 ette ning selle tulemusega lõppeski avapoolaeg.

Teisel poolajal oli Chelsea justkui ümbersündinud - skoori tegi esmalt 51. minutil Didier Drogba, kelle õhkõrn pallipuudutus häiris niivõrd Pepe Reinat, kes selle väravasse puterdas.

Kuus minutit hiljem saatis 30-lt meetrilt pommlöögi väravasse seisuks 2:2 kaitsja Alex.

76. minutil tegi Chelsea kapten Frank Lampard mänguseisuks juba 3:2 ja Londoni klubi võis juba edasipääsus üsna kindel olla. Aga mitte Liverpooli meeste arvates.

Viis minutit hiljem muutis Lucas Leiva kauglöök Michael Essienist suunda ja maandus Petr Cechi võrgus ning 83. minutil saatis Dirk Kuyt palli peaga pärast Albert Riera söötu Chelsea' väravasse ja Liverpooli lahutas poolfinaalist vaid üks värav.

Ometi oli Chelsea'l veel üks käik varuks - 89. minutil lõi Lampard imetabase kohtumise lõppseisuks 4:4.

Show jätkus ka veel pärast Lampardi viigiväravat, kui Essien tõrjus peaaegu väravajoonelt David N'Gogi löögi.

Poolfinaalis 28. aprillil ja 5. mail kohtuvad Chelsea ja Barcelona omavahel, avamäng toimub Hispaania suurklubi kodustaadionil.