„Praegu jaksab Nõmmsalu mängida maksimaalselt kaks geimi,“ paljastas Keel paljude jaoks pisut ootamatu sõnumi, kirjutab volley.ee

„Parimate aegade vormist on ta kaugel. Kui temporündaja Meelis Kivisild oleks terve ja Martti Rosenblatt teda asendama ei peaks, asuks Nõmmsalu põhikoosseisust väga kaugel. Praegu saab ta korralikult hakkama vaid servi vastuvõtuga.“

Keelel on selge, miks Tšehhimaa klubi Ostrava DHL detsembris Nõmmsalu palka kärpida soovis ning miks osapoolte teed seetõttu lahku läksid.

„Nõmmsalu polnud lihtsalt vormis. Tulevikku silmas pidades pole mehel midagi hõisata, sest vanust on tal juba 28 aastat. Mina soovitan tal vähem rääkida ja rohkem tegutseda,“ märkis Keel.

Selver ja tema homne poolfinaalvastane Riia Lase on mõneti sarnases seisus. Võrreldes hooaja algusega on mõlemad meeskonnad vigastuste ja klubivahetuste tõttu ilma jäänud mitmest mängijast.

„Sõidame Tartusse võidumõtetega. Pere Leivale oleme sel hooajal kaotanud kõik omavahelised mängud, kuid need on läinud tõusvas joones – 0:3, 1:3 ja 2:3,“ rääkis Keel.