Barcelona lõi võõrsil Baseli võrku koguni viis palli ja võitis 5:0, Chelsea sai kodustaadionil John Terry väravast 1:0 jagu AS Romast.

Mängude lõppseisud:

A-alagrupp:
Bordeaux — Cluj 1:0 (0:0)
Chelsea — Roma 1:0 (0:0)

B-alagrupp:
Inter — Anorthosis 1:0 (1:0)
Panathinaikos — Werder 2:2 (1:1)

C-alagrupp:
Basel — Barcelona 0:5 (0:3)
Šahtar — Sporting 0:1 (0:0)

D-alagrupp:
Atletico — Liverpool 1:1 (0:1)
PSV — Marseille 2:0 (0:0)

Kolmapäevaste mängude eellugu:

AS Roma ja Madridi Atletico üritavad unustada nädalavahetusel koduliigas saadud kaotused ning anda täna õhtul Meistrite Liigas Inglismaa klubidele kõva lahingu.

Pühapäeval kodus Milano Interile 0:4 kaotanud AS Roma mängib täna Londonis Chelsea vastu. Itaallased on hetkel Meistrite Liiga alagrupis alles kolmandad. Hooaja avamängus lasid nad end üllatada liiga uustulnukal CFR Clujl.

Chelsea juhendaja Luiz Felipe Scolari usub, et täna tuleb ilus mäng. “AS Roma mängib meie moodi, jagades palju sööte ja üritades selle kaudu võimalusi leida. Mehed ei tao lihtsalt palle ette.”

Roma treener Luciano Spalletti lausus enne mängu: “Me teame, et tuleb raske mäng. Chelsea on üks maailma paremaid võistkondi.”

Nädalavahetusel koduliigas oma rivaalilt Madridi Realilt valusa 1:2 kaotuse saanud Atletico võtab täna vastu FC Liverpooli, kes jagab Inglismaa liigas liidrikohta. Mõlemal meeskonnal on siiani tabelis juba kaks võitu ja tänase edu korral tagatakse sisuliselt pääs play-off mängudele.

Hispaania liigas kolm järjestikust kaotust saanud Atletico juhendaja Javier Aguirre tunneb, et on suure surve all. “Igas liigas on kolm järjestikust kaotust väga halb. Meistrite Liigas oleme õnneks väga hästi mänginud. Loodame seda rida täna jätkata.”

“Olen alati Atleticost olnud heal arvamusel,” kiitis Liverpooli juhendaja Rafael Benítez. “Minu isa oli suur Atlético fänn. Hetkel mõtlen aga vaid kolmele punktile, mida loodame täna teenida.”