Lisaks pakub Citroen Sport võimaluse eestlastele täiendavaks kruusatestiks enne Soomes toimuvat Jyväskylä rallit, teatas Aava pressiteenistus.

„Olen äärmiselt tänulik Citroen Sport meeskonnale selle suurepärase pakkumise eest, millega saame täiendava kruusatesti ja lisaralli Uus-Meremaa etapi näol. Võrreldes hooaja alguses seatud plaanidega on see suur samm edasi. Iga täiendav kilomeeter Citreon C4 WRC võistlusautol annab meile eelduse veelgi paremateks ja stabiilsemateks tulemusteks. Tunnen igakülgset abi ja toetust kogu Citroen Sport meeskonna poolt, mis on mulle kui sõitjale äärmiselt oluline“, sõnas Urmo Aava.

„Urmo Aava kiire areng ja stabiilsus Citroen C4 WRC võistlusauto roolis on muljetavaldavad. Näeme, et läbi täiendavate testide ja Uus-Meremaa ralli lisamise tema võistluskalendrisse, saame anda omapoolse panuse tema veelgi edukamate tulemuste saavutamiseks“, lausus Citroën Sport Technologies vastutav esindaja Benoit Nogier.

Citroen C4 WRC võistlusmasinatel stardivad Urmo Aava ja Kuldar Sikk koos meeskonnakaaslaste Conrad Rautenbachi ja David Senioriga 18-19. juulil toimuval Lõuna-Eesti rallil, mis on autoralli Eesti meistrivõistluste etapp.

Urmo Aava täiendatud 2008.a võistluskalender:
18 — 19/7 Lõuna-Eesti ralli
31/7 — 3/8 Neste Oil Rally Finland
15 — 17/8 ADAC Rallye Deutschland
28 — 31/8 Rally of New Zealand
2 — 5/10 Rallye de Espana
10 — 12/10 Rallye de France Tour de Corse
28 — 30/11 Wales Rally GB