“Ma arvan, et me oleme tegelikult oma taset parandanud, aga mitte niipalju, kui sõit näitas,” ütles Dennis. “Ma lihtsalt arvan, et Ferrari tegi väga nõrka tööd ja see näitas meid tugevamatena.”

“Ma ei tahaks Ferrari suhtes väga kriitiline olla, sest meil on väga lihtne ka ennast kritiseerida. Mootorisport on väga nõudlik ja pidevalt konkurentsivõimeline olla on väga raske. Kui mul oleks olnud kõige kehvem nädalavahetus ja mu autod oleksid teine ning kolmas, oleksin ilmselt väga õnnelik.”

“Päris kindlasti oli nende strateegia vale ja ma arvan, et isegi nende meeskonnas ei hakkaks keegi selle üle enam vaidlema. Ma ei saa aru, miks nad üldse seda arutasid.”

Ferrari meeskonna juht Jean Todt eitas strateegilisi vigu ning viitas pigem auto seadistuse probleemidele. “Nende (McLareni) strateegia sobis etapiks paremini ja ma arvan, et meie autod ei olnud seadistatud kõige paremini.”

Bridgestone´il oli Inglismaa GP jaoks uus rehviseos, kuid Dennis ei usu, et see oleks McLarenile paremini sobinud, kui nende peamisele konkurendile. “Minu teada ei vajanud uus rehv mingeid erilisi auto ümberseadistamisi. Selgelt on uus rehv alati ühele või teisele tiimile veidi sobivam, aga ma ei usu, et see rehv Ferrari elu raskemaks muutis. See vahe oli tegelikult väike ning ma arvan, et nad on nõus möönma, et see oli kas seadistuse viga või miski muu faktor.”.