Käesolevast aastast kannavad endised 500cc ja 125cc nimesid MX1 ja MX2, nagu suurematel tiitlivõistlustel maailmas.

MX1 klassis on kahel esimesel etapil käinud põnev duell võidule Triisade perekonna sisemises konkurentsis. Kui hooaja esimesel etapil Arvatele suutis Toomas Triisa oma nooremat venda Jürit, kes selle hooaja alguses kolis “suurde” klassi, edestada, siis Räpinas oli noorema kord revansseerida. Jüri Triisa edestas mõlemas sõidus vanemat venda 2 sekundiga ning kolmandana lõpetanud Georg Allikat (Aravetel 9.) poole minutiga.

Masinaklassis MX 2 alustas hooaega duubelvõiduga möödunud aasta juunioride MM-i ja EM-i hõbe Gert Krestinov, kes võitis kõik 4 sõitu. Head kiirust näitas Krestinovi klubikaaslane Rannar Uusna, kes noppis nii Aravetelt, kui ka Räpinast teise koha punktid. Ka kolmas koht läks mõlemal etapil ühele sõitjale, kelleks oli Ardo Kaurit.

85cc klassi üldvõidu võttis Räpinas Andre Park, kes võitis mõlemad sõidud Elary Talu ees. Kahe sõidu kolmandaks tuli Erki Kahro, kes oli samal kohal ka Aravetel.

Külgvankrite masinaklassis võitsid mõlemad sõidud Urmas Sugasepp — Veiko Parksepp, Kert Variku — Erkki Kõivu ees. Kolmandaks tulid kahe sõidu kokkuvõttes vennad Sverre ja Alar Lamp .

Quadraceritel võidutses Räpinas Janek Kompost Tõnu Zeigeri ja Marko Ojaste ees.