Tallinnas toimub pühapäeval kolm kohtumist: FC Ajax — JK Tammeka, FC Levadia — JK Trans ja FC Warrior — JK Tulevik, Pärnus võõrustab JK Vaprus FC TVMK-d ning tartlased saavad näha JK Maagi — FC Flora vastasseisu.

Transil on viimases voorus Levadia vastu vaja viigipunkti, et hõbemedalid kindlustada.

Kui Trans kaotab Levadiale ja Flora võidab Maagi, saab hõbemedalid Flora. Narvas mängisid Trans ja Flora omavahel 2:2 ja 2:1, Tallinnas võitis Flora 2:1 ja 3:2.

kell 13:00 FC Levadia Tallinn (1. koht, 93 p) — JK Trans Narva (2. koht, 82 p), Männiku staadion

Omavahelised mängud sel hooajal: 1:1, 1:1, 3:2.
„Tahame Meistriliiga viimases kohtumises näidata meistrile kohast mängu,” kinnitas FC Levadia treener Igor Prins. “Mõistagi ei rõõmusta meid taaskord kunstmurule kolimine, kuid midagi pole parata. Eesmärgiks on võit — meeskond tahab meistrikarika kätte saada vahetult positiivsele emotsioonile tuginedes. Erinevate spekulatsioonide kummutamiseks rõhutan veelkord, et FC Levadia meeskond mängib JK Transi vastu võidule. Konkurentide heitlus teisele-kolmandale kohale pole meie rida.”

Väravavaht Artur Kotenko kinnitas juhendaja sõnu: „Meeskond tahab mängu võita ning liigahooaja meistrile vääriliselt lõpetada.”

“See on kõige raskem selle hooaja mäng,” tõdes JK Transi peatreener Valeri Bondarenko. “Ilmastikutingimused ja punkti võtmise hädavajalikkus teeb selle mängu pingeliseks ja närviliseks.”

Poolkaitsja Stanislav Kitto: “Kahjuks on viimane kohtumine meie jaoks väga tähtis ja väljas on juba talv. See teeb mängu meie jaoks raskemaks.”

Mängu teenindab kohtunikebrigaad koosseisus Hannes Kaasik, Jaanus Mutli ja Rein Pajunurm ning Mart Martin neljanda kohtunikuna. Diskvalifitseeritud mängijaid kummaski meeskonnas ei ole.

kell 13:00 JK Maag Tartu (5. koht, 48 p) — FC Flora Tallinn (3. koht, 79 p), Tartu Annelinna kunstmuruväljak

Omavahelised mängud sel hooajal: 1:1, 1:2, 0:2.

“Oluline, et oleks korralik väljak, kus saaks korralikult mängida ja et ka publikut oleks — siis võib veel talvelgi head jalgpalli näha!” oli JK Maagi peatreener Sergei Zamogilnõi optimistlikult meelestatud.

“Flora ihkab kindlasti võitu, kuid ka meil on see soov,” kinnitas Stanislav Russakov. “Hea oleks Meistriliiga hooaeg positiivse sündmusega lõpetada.”

“Maag on olnud igas mängus meile väga raske vastane sel aastal,” tunnistas FC Florat juhendav Pasi Rautiainen. “Eeldame, et ka viimane mäng tuleb sama pinev, aga meie eesmärk on loomulikult võita.”

Sama arvamust avaldas poolkaitsja Martin Vunk: “On hooaja viimane mäng, suhtume kohtumisse väga tõsiselt ja üritame hooaja lõpetada võiduga.”

Mängu kohtunikeks on Kristo Tohver, Sten Klaasen ja Maikel Mikson. JK Maagil ei saa mängukeelu tõttu kaasa teha Artur Ossipov, FC Floral Jevgeni Novikov.