Aaviksoo 25. oktoobri Postimehe online intervjuus on paar küsitavat arvamust, millega ei tahaks nõustuda, kirjutab FC Flora kodulehekülg.

Peep Aaviksoo: “Võibolla hakkavad need „betooni” valatud kroonid ka Eesti sporti lähiaastatel upitama, kuid täna ei saa me lõunanaabritele vastu ei jalgpallis, hokis ega võrkpallis.”
Flora vastulause: “Siin on lugupeetud korvpallitegelane asunud liigselt üldistama ja paraku ikka korvpallile soodsamas suunas. Kui jäähokis ei suuda Eesti tõesti lõunanaabritele vastu hakata, siis võrkpalli kohta seda kohe kuidagi öelda ei saa. Praegu käivas Schenkeri liigas on Tartu Pere Leib ja Selver suutnud kaotusi Läti klubidelt vältida. Mis puutub jalgpalli, siis viimases kahes omavahelises mängus on Eesti suutnud saavutada Lätiga 2:2 viigi ja 2:1 võidu. Kui veel pallimängudest lisada käsipall, siis sealgi on seis Eesti poolt vaadates suhteliselt soodne. Eelmise hooaja Balti liigas saadud kolmikvõit olgu selle tunnistuseks. Üldtunnustatud pallimängudest kipub siis härra Aaviksoo lemmikmäng korvpall ainus olema, mis ei saa lõunanaabritele vastu ei klubi, ega koondisetasemel.”

Peep Aaviksoo: “Meil puudub kahjuks võimalus nüpeldada Fääri saari või Küprost ja saada sellest emotsionaalset laengut.”
Flora vastulause: Ei saa muidugi lugupeetud ärimeest ja korvpallitegelast hurjutada teadmatusest jalgpallitasemete kohta, aga viimasest ajast on teada selline tulemus, nagu Küpros — Iirimaa 5:2, mida võiks teada, enne kui hoogsalt lahmima hakatakse! Ja seda, et Iirimaa ei ole meeskond, keda nüpeldades paljud emotsionaalset laengut saavad, see on vist selge isegi jalgpallivõhikule! Või täpsemalt: võit, seda enam nüpeldatud võit Iirimaa üle pakub enamusele maailma jalgpalliriikidest emotsionaalse laengu. Kui veidi üldistada, siis Taani, keda Eestil korvpallis oli ka plaanis nüpeldada, ei pakkunud Eestile seda lõbu, vaid võttis ise esimese võidu Eesti üle.

Peep Aaviksoo: “Tänases Maailma edetabelis on paljukiidetud Eesti jalgpall 112 kohal ja palju kirutud korvpall 62. kohal. Euroopas jäävad jalgpallis tahapoole vaid kääbusriigid, korvpallis võitleme 20 koha piires. Anname endale aru ,et meilt oodatakse rohkem ja teeme selle nimel ka tööd.”
Flora vastulause: Siin pole midagi ette heita, sest faktid on väga täpselt kirja pandud ja seda “tööd” tulekski teha! Ja lõpetuseks: kurikuulus Andres Sõbra lause, “Möödavise on ka hea vise”, ei pruugi ajakirjanduses alati hea olla.”.