Sergei Terehhov pidas koos Espoo Honkaga viimase liigamängu Soomes. Paraku ei päästnud Terehhovi 45. minutil löödud värav meeskonda 1:2 kaotusest. Terehhov mängis kaasa terve mängu, kaotuse tõttu pidi Honka leppima liigas neljanda kohaga, teatab FC Flora kodulehekülg.

Terehhovi tulevik on hetkel selgusetu, kuulduste järgi ta Espoos ei jätka. Tema statistika Honkas oli järgmine: 6 mängu ja 1 värav. Viimase liigamängu Soomes pidas ka Liivo Leetma klubi KooTeePee, kes alistas 4:0 FC Lahti. Leetma osales kohtumise 81 esimest minutit. KooTeePee lõpetas meistriliiga 11. kohaga.

Norras parandas kõrgliigasse jäämise võimalusi Raio Piiroja koduklubi Fredrikstad, kui võõral väljakul saadi jagu FC Flora eurovastasest Lynist 2:1. Piiroja mängis jällegi terve mängu kaasa.

Ka Hollandis said meie leegionärid täis mänguaja, aga seekord punktilisa ei teenitud. Roda Kerkrade alistus tulise heitluse järel 1:2 Feyernoordile. Andres Operil skoorida ei õnnestunud. Ragnar Klavani Heracles kaotas 0:2 autsaider Den Haagile.

Ka Venemaal said kõik kolm meie esindajat täis mänguaja. Sergei Pareiko seisis väravas, kui Tomski Tom alistas Naltšiki Spartaki 1:0. Andrei Stepanovil ja Enar Jäägeril tuli tunnistada koos Torpeedoga 1:2 kaotust Kaasani Rubiinile ja kuna konkurent Moskva Dinamo sai võidu Lokomotiivi üle, siis jääb Torpeedo oma ainsast konkurendist väljalangemisest pääsemisel maha 3 punktiga.

Ukraina esiliigas mängiv Taavi Rähn teenis pühapäeval suure 4:1 võidu, kui koos Volõniga alistati Sumi Spartak. Rähn mängis 77 minutit, lahkudes mängust siis, kui kõik olulisem oli juba toimunud.

Taani liigas ei saanud Urmas Rooba koduklubi Veijle BK vastu eestlase eelmisele klubile FC Kopenhagen ja kaotas 0:3. Rooba ei mänginud endiselt kaasa, nagu ei saanud mänguaega ka Mart Poom, kui Arsenal katkestas Inglise Primerliigas oma võitudeseeria, viigistades 1:1 Evertoniga.