Kreeka klubi võitis avaveerandi 21:15 ja juhtis poolajavileks 46:35, kuid teisel poolajal mängis Fenerbahce vahe tagasi. Veel kaks minutit enne lõpuvilet oli kodumeeskond kolme punktiga ees (73:70), ent siis viskas Panathinaikose kapten Kostas Sloukas viis punkti järjest ja Mathias Lessort lisas kahese ja vabaviske.

Vanameister Nicolo Melli tõi Fenerbahce 11 sekundit enne sireeni täpse kaugviskega veel kahe silma kaugusele (76:78), kuid seejärel tabas Kendrick Nunn kahest vabaviskest esimese ja Lessort upitas teise möödaläinud vabaviske järel palli korvi, kindlustades kreeklastele võidu.

Panathinaikose resultatiivseim oli Nunn 15 punktiga. Lessort lisas 14 ja Euroliigas juba 392. mängu pidanud Sloukas 13 silma. Võrdselt 12 punkti lisasid Lorenzo Brown ja Ömer Yurtseven. Panathinaikosel olid täna puudu nii Dinos Mitoglou, Ioannis Papapetrou kui Marius Grigonis.

Fenerbahce poolel viskas Tarik Biberovic parimana 16 punkti, Wade Baldwin tõi 14 ja Bonzi Colson 11 silma.

Nii Panathinaikosel kui Fenerbahcel on nüüd võrdselt kolm võitu ja kaks kaotust.

Barcelona sai kodus Asveli üle raske võidu 90:83 ja tõusis Kaunase Žalgirise (4-1) kõrvale liidrikohta jagama. Kevin Punter viskas 20 punkti.

Müncheni Bayern sai oma kodupubliku ees 84:80 jagu Olympiakosest. Võitjate parim oli Carsen Edwards, kes jõudis 30 punktini.