79:60 skooriga lõppenud kohtumises tõusis enim esile 22 punkti visanud Jalyn McCreary. Teda toetas napilt kaksikduubli ilma jäänud Tormi Niits 16 punkti ja 9 lauapalliga.

Läti Ülikool liidriks tõusis kaksikduubli kirja saanud Rihards Aleksandrovs, kes kogus kontole 24 punkti ja 11 lauapalli.

Mängu käik:

1. Veerandajal näitas kohtumisele favoriidina vastu läinud Rapla parajat ebakindlust. Kui enamik perioodi oldi juhtpositsioonil, siis veerandaja lõpus haaras Läti Ülikool neljapunktilise edu, kuid Markus Ruubeli kolmene vähendas selle ühele silmale. Skoor 17:16 lätlastele.

2. Veerandajal ei suutnud Rapla veel oma paremust maksma panna. Tabeli punane latern Läti Ülikool suutis korralikult vastu hakata. Perioodi lõpul hakkas aga vahe kasvama ning poolajapausile mindi Rapla 38:33 eduseisus. Kusjuures tegi Läti meeskond 15(!) pallikaotust, kuid 90% kahepunktivisete tabavus hoidis neid mängus sees. Mängijatest paistis enim silma Tormi Niits 9 punkti ja 7 lauapalliga. Mõru mekk tekkis Raplal aga siiski – minut enne poolaja lõppu lonkas väljakult ära sünnipäevalaps Hendrik Eelmäe.

3. Veerandaja esimesed viis minutit olid Rapla jaoks kohati isegi šokeerivad. Nende kolmesekundiala oli tõeline läbikäigu hoov, mille toel sai ülikoolimeeskond palju lihtsaid korve. Kodumeeskond suutis end siiski koguda ja väikese eduseisu tagasi saada. Neljanda veerandaja eel on skoor 59:53.

4. Veerandajal suutis Rapla viimaks oma mängumootori käima saada ning eduseisu suureks kasvatada. Kokkuvõttes teenitud ja kindel võit skooriga 79:60. NB: Kuigi Rapla oli kogu varasema kohtumise jooksul verest väljas, siis viimasel perioodil hoiti Läti meeskond vaid seitsme punkti peal.

Kohtumise eel:

Rapla on alustanud ühisliiga hooaega kahe võidu ja kahe kaotusega. Viimati kaotati võõrsil Riia VEFile 62:84. Enne seda saadi jagu nii Keila KK-st (100:73) kui Viimsist (85:80).

Läti Ülikool pole veel võiduarvet suutnud avada, neil on tabelis viis kaotust.

Mängu pääsmeid saab osta Piletitaskust.