93:87 lõppenud mängus näitas TalTechi poolelt võimsat hoogu, kes sai kirja 22 silma. Teda toetas kaksikduubliga Taavi Jurkatamm, kes kogus 13 punkti ja 11 lauapalli. Siim-Markus Post viskas mängus 17 punkti ning kogus 7 resultatiivset söötu.

Ventspilsi poolelt viskas 28 punkti Arturs Ausejs.

Vaata mida rääkis mängu järgselt üleplatsimees Oliver Metsalu:

Mängu käik:

1. Veerandaeg näitas, et TalTech suudab tugevate lätlaste vastu näidata korralikult hambaid. Skoori tegid ülikoolimeeskonna mehed palju ning nii suudeti periood 30:22 võita.

2. Veerandajal TalTechi hoog pisut rauges. Periood möödus punkt-punktis ning teisele poolajale minnakse vastu TalTechi 49:42 juhtpositsioonil. Vägevat mängu näitavad TalTechi poolelt Oliver Metsalu ja Siim-Markus Post, kes on visanud vastavalt 16 ja 13 punkti. Ventspilsi parimana sai avapoolajal kirja 14 silma Arturs Ausejs.

3. Veerandaja alguses alguses näitas TalTech taas uskumatult head hoogu. Veerandaja poole peal oli vahe 20 punkti ja TalTechi kaugvisked 14/11. Ventspils suutis siiski favoriidile kohaselt vahet vähendada ja nii lõppes kolmas veerandaeg seisul 70:61.

4. Veerandajal püüdis Ventspils end mängu tasapisi tagasi puksida, kuid lõpuks see tulu ei toonud. Vahe küll sulas lõpuks vaid kolmele punktile, kuid lõpptulemusena läks siiski kirja TalTechi mõneti üllatuslik 93:87 võit.

Kohtumise eel:

Ventspilsil on siiani kirjas kaks võitu ja kaks kaotust, TalTechil on tabelis kolm võitu ja kaks kaotust. Viimati võõrustas TalTech Riia VEFi ja pidi vastu võtma kaotuse 80:93.

Ventspils on siiani kaotanud vaid kodustele rivaalidele, kui jäi alla Ogrele 75:95 ja viimati Valmierale 91:95.