Fourmaux kinnitas pärast möödunud nädalavahetusel toimunud Kesk-Euroopa MM-rallit taas, et võistleb järgmisel aastal Rally1 autoga MM-sarja põhiklassis. Küsimus jääb aga õhku: kas prantslane jätkab M-Spordi Ford Puma Rally1 autos või läheb ta Thierry Neuville’i ja Ott Tänaku kõrvale Hyundai kolmandaks põhisõitjaks?

Kuulujutud on juba pikemat aega seostanud Fourmaux’ nime Hyundaiga, kuid kinnitust ikka veel ei ole.

29-aastane prantslane ütles pärast septembri lõpus toimunud Tšiili MM-rallit, et tema tulevik saab selgeks enne Kesk-Euroopa etappi, kuid seda ei juhtunud.

„Peame veel mõnda aega kannatlikud olema. Siin võtab see oodatust veidi kauem aega,“ ütles Fourmaux intervjuus Prantsusmaa rallye-sport.fr veebisaidile.

„On veel üksikasju, mis vajavad täpsustamist. Kui need on selgeks saanud, selgitan oma otsuse põhjuseid,“ lisas ta.

Fourmaux on sel hooajal näidanud suurepäraseid tulemusi, kuid Kesk-Euroopa asfaldivõistlusel oli ta raskustes. Tehniliste probleemide tõttu ei leidnud ta ralli avapäevadel õiget kiirust ja ta pidi katkestama. Pühapäeval teenis ta siiski kuus MM-punkti, kuigi oli üldarvestuses alles 32.

„Reede ja laupäev olid tehniliste probleemide tõttu rasked. Tulemus ei olnud see, mida ootasime pärast eelmise aasta WRC2 klassi võitu. Hea, et laupäeva õhtul saime auto korda tehtud, peale mida sõitsin pühapäeval ühe kiireima aja ja olin superpühapäeval kolmas. Samuti sain punktikatselt lisapunkti. Seega näitasime head kiirust ka pühapäeval,“ rõõmustas Fourmaux.

Tänavu neli poodiukohta saavutanud Fourmaux on MM-sarja kokkuvõttes viiendal kohal 146 punktiga.

Hooaja viimane etapp Jaapanis peetakse 21.-24. novembril.