Kodumeeskonna viis 3. minutil juhtima Phil Foden. 58. minutil kasvatas Haaland eduseisu, ta oli täpne ka 68. minutil. Lisaks said jala valgeks John Stones ja Matheus Nunes.

Haalandi esimene tabamus oli seejuures tõeline iluvärav. Paremalt äärelt andis tsenderduse kasti Savinho. Sööt jõudis Haalandile, kes - olles seljaga värava poole - lõi hüppe pealt pea kõrguselt kannaga palli Praha puuriluku Peter Vindahli jaoks püüdmatult võrku.

„Ta isegi ei vaadanud palli. Ma ei tea, kuidas seda väravat kutsudagi,“ kommenteeris endine Inglismaa koondislane Glenn Hoddle TNT Sportsi eetris. „Nüüd hakkavad lapsed üle riigi tagaaias sama väravat harjutama.“

Haalandi sooritust tunnustas ka tiimikaaslane Foden. „Ütlesin talle, et kui ise seda prooviksin, tõmbaksin kubeme ära,“ lausus ta. „Ma ei tea, kuidas ta seda teeb. See näitab, missugune unikaalne talent ta on.“

Haaland on kõigest 42 mänguga löönud Meistrite liigas 44 väravat. Need on tulnud Red Bull Salzburgi, Dortmundi Borussia ja City särgis. Kõigi aegade edetabelis jagab ta 16. kohta Didier Drogbaga.