Barcelona haaras olümpiastaadionil juhtohjad juba avaminuti lõpus, kui katseliinide vahelt plehku pannud Raphinha mängis oskuslikult üks-ühele olukorras üle Bayerni puuriluku Manuel Neueri. Kataloonia klubi pidu ei kestnud aga kaua. Kui mängu 10. minutil jäi Harry Kane´i peaga löödud tabamus suluseisu tõttu lugemata, siis kaheksa minutit hiljem viigistas Inglismaa koondise kapten mänguseisu.

Kodumeeskond ei jätnud jonni ning ootas oskuslikult oma võimalused ära. 36. minutil mängiti üle liinide pall Fermin Lopezele, kes andis söödu Robert Lewadowskile, kel jäi üle nahkkera vaid tühja võrku lükata. Poolajapausile läks Barcelona aga koguni 3:1 juhtimisel, kuna 45. minutil pääses värava poole jooksma Raphinha, kelle karistusala joonelt sooritatud täpne löök maandus võrgus.

Barcelona jätkas ka teise kolmveerandtunni alguses võimsalt. Kui mängitud oli veidi üle 10 minuti, andis Hispaania nooruk Yamine Lamal Raphinhale filigraanse pika palli, brasiillane jooksis Neueriga üks-ühele ja viis kübaratrikiga omad juba 4:1 juhtima. Mõlemad meeskonnad suutsid tekitada veel küll arvestatavaid võimalusi, kuid seis jäi püsima. Barcelona teenis kindla võidu ja jätkab Meistrite liigas kahe võidu ja ühe kaotusega.

Inglismaa suurjõud Liverpool teenis kolmanda võidu, kui RB Leipzigist oldi võõral väljakul parem 1:0. Inglismaa klubi ainsa värava lõi 27. minutil Darwin Nunez.

Teine Inglismaa klubi Manchester City korraldas koduväljakul Praha Sparta vastu purustustöö. Pep Guradiola hoolealused asusid mängu juhtima juba 3. minutil, kui täpne oli Phil Phoden. Teisel poolajal sai City eest kaks väravat kirja Erling Haaland, ühe tabamuse lisasid Matheus Nunes ja John Stones. 5:0 võidu teeninud City jätkab Meistrite liiga kahe võidu ja ühe viigiga.

Teised tulemused:

Brest - Leverkuseni Bayer 1:1

Atalanta - Glasgow Celtic 0:0

Salzburg - Zagrebi Dünamo 0:2

Young Boys - Milano Inter 0:1

Atletico Madrid - Lille 1:3

Benfica - Feyenoord 1:3

Turniiritabel: