Keila klubid on sel hooajal juba korra piigid ristanud, kui karikavõistluste põhiturniiril teenis Coolbet tasavägises heitluses 85:76 võidu, Optibet liigas pole aga seni veel vastamisi mindud.

Keila KK on tänavu Optibet liigas kaotanud kõik neli mängu. Coolbet sai eelmisel nädalal kolme kaotuse kõrvale esimese võidu, kui kodus alistati Läti Ülikool 83:75.

„Esimestes mängudes oleme näidanud korralike esitusi. Treeningute põhjal tundub, et meeskonna vorm ja mäng liiguvad tõusvas joones. Graafik on siiski tihe ja seepärast tuleb loota, et peatselt on kõik olulised mängijad rivis. Seni pole me nii-öelda õiges koosseisus saanud pidada ühtegi kohtumist. Korvpallikooli vastu on oluline olla agressiivne nii rünnakul kui kaitses ning hoida kinni kokkulepitud asjadest. Kui saame nende detailidega hakkama, on kõik hästi,“ rääkis Keila Coolbeti peatreener Peep Pahv enne kohtumist.

Hommikuse seisuga on Keila tervisekeskusesse alles veel umbes sadakond piletit. Arvestades seda, et eelmise derbi ajal jäid palju huvilised saali ukse taha, siis ilmselt on oodata täismaja ka nüüd.