Tartu poolelt kogusid kahekohalise punktisumma neli meest: Rain Veideman (17), Jalen Henry (12), Martin Paasoja (14). Omar El Sheikh sai kirja 12 punkti ja 10 lauapalliga kaksikduubli.

Vaata videost, mida oli Rain Veidemanil kaotuse järel öelda:

Mängu käik:

1. Veerandaeg: Kohtumine algas Opava kergel juhtseisul. Kui veerandaja lõpuni oli jäänud ligi kolm minutit juhtis Tšehhi meeskond 16:11. Sellele vastasid kodus mängivad tartlased aga 11:0 vahespurdiga ning veerandaeg lõppes Tartu 22:16 eduseisus.

2. Veerandaeg: Teisel veerandajal suurendas kodumeeskond oma edu veelgi. Avapoolaeg lõppes Tartu eduseisul 47:35. Tartu poolelt tõusid esile Jalen Henry ja Rain Veideman, kes mõlemad said kirja 9 punkti.

3. Veerandaeg: Teisel poolajal suutis Opava end koguda. Vahe sulas ning neljandale veerandajale läheb Tartu vastu vaid viiepunktilises eduseisus. Skooriks 68:63 Tartule.

4. Veerandaeg: Kui Tartu suutis esimese veerandaja poole veel edu hoida, siis viimasel viiel minutil haaras Opava eduseisu ning seda enam käest ei andnudki. Napi võidu võttis lõpuks skooriga 86:80 Tšehhi tippklubi.

Kohtumise eel:

Mõlemad meeskonnad on sel hooajal pidanud ENBL-i sarjas ühe kohtumise. Tartlased tunnistasid võõrsil Spišski Rytieri (Slovakkia) 91:87 paremust, Opava seevastu alistas kodus Pleveni Spartaki (Bulgaaria) 83:68.

Opava näol on tegemist Tšehhi kõrgliiga paremikku kuuluva satsiga. Eelmisel hooajal lõpetati koduliigas põhiturniir teisena, kuid hiljem piirduti kõigest veerandfinaaliga. Tänavu ollakse kuue vooru järel 12 meeskonna konkurentsis seitsmendad.