Õhtu esimestes, Eesti aja järgi kell 19.45 toimunud vastasseisudes teenisid kolm võidupunkti AC Milan ja AS Monaco, kes olid vastavalt 3:1 ja 5:1 parem Club Brüggest ja Belgradi Crvena Zvezdast.

Milan haaras kodupubliku ees juhtohjad 34. minutil, kui otse nurgalöögist lõi palli väravasse ameeriklane Christian Pulisic. Vaatamata sellele, et Belgia klubi jäi avapoolaja lõpus Raphael Onyedika punase kaardi tõttu vähemusse, suudeti teise kolmveerandtunni alguses leida viigivärav, kui palli suunas Milani kaitseliini segaduse järel võrku Kyriani Sabbe. Mängu lõpuks jäid kolm punkti siiski Itaaliasse, kuna 61. ja 71. minutil pani võrgu sahisema hollandlane Tijani Reijnders.

AS Monaco rõõmustas Prantsusmaa publikut koguni viie väravaga, millest kaks sai enda nimele Jaapani ründaja Takumi Minamino. Lisaks talle lõid ühe tabamuse Breel Embolo, Wilfried Singo ja Maghnes Akliouche. Crvena Zvezda auvärava lõi 27. minutil penaltipunkti tagant Cherif Ndiaye.

Võimas teine poolaeg tõi Madridi Realile võidu

Õhtu põnevaimas duellis kohtusid omavahel 15-kordne Meistrite liiga võitja Madridi Real ja Saksamaa suurklubi Dortmundi Borussia. Mängu avapoolaeg kulges võrdsete võimalustega, kuid pikima õlekõrre tõmbas Borussia, kes haaras Donyell Maleni 30. minuti ja Jamie Gittensi 34. minuti väravatest puhkepausiks 2:0 juhtohjad.

Teise poolaja keskel läks lahti Hispaania klubi tulevärk. 60. minutil lõi Madridi avavärava karistusalas kõrgele kerkinud Antonio Rüdiger ning juba kolm minutit hiljem olid tablool viiginumbrid, kui liinide vahele jooksnud Kylian Mbappe söödu järel skooris Vinicius Junior.

Real jätkas meeletut vastase survestamist. Võttis aega, kuid asja sai. 83. minutil purjetas läbi kollaste kaitsjate karistusalasse Lucas Vazquez, kes viis Hispaania hiiu 3:2 juhtima. Möödus veel kolm minutit ning kodumeeskond sai ka neljandat korda rõkata. Vinicius Junior sai oma väljakupoolel palli, purjetas karistusala jooneni ning viis omad 4:2 juhtima. Viniciuse show polnud aga sellega lõppenud. Kohtumise kolmandal üleminutil saatis taaskord Borussia kaitsjad kohvile Vinicius, kes vormistas kübaratriki ja Madridi Realile 5:2 võidu.

Viigi ja võidu kõrvale teenis kolm punkti ka Londoni Arsenal, kes alistas kodupubliku ees 1:0 Donetski Shakhtari. Inglismaa klubi tabamuse eest kandis hoolt ukrainlane Dmytro Riznyk, kes lõi 29. minutil omavärava. 77. minutil jättis Arsenali poolelt 11 meetri karistuslöögi realiseerimata Leandro Trossard.

Teised tulemused:

PSG - PSV Eindhoven 1:1

Girona - Slovan Bratislava 2:0

Juventus - Stuttgart 0:1

Sturm Graz - Lissaboni Sporting 0:2

Tabeliseis: