Kalev/Cramo võitis avapoolaja 55:43 ja teise poolaja alguses juhtisid võõrustajad korraks ka 14 punktiga. Kolmanda veerandaja lõpus haaras aga Alba 12:0 spurdi toel hoopis ise 72:70 eduseisu. Viimasele veerandile mindi vastu siiski Kalev/Cramo 75:72 juhtimisel.

Heiko Rannula tüüritav Kalev/Cramo on F-alagrupis kahe vooru järel liider. Kalevlased said kodus 66:63 jagu Prantsusmaa klubist Le Portelist, võõrsil seljatati skooriga 87:61 Rilski Sportist (Bulgaaria).

Ungarlaste Alba on seni võitnud ühe ja kaotanud ühe matši. Rilski alistati koduväljakul 100:88, aga Le Portelile kaotati võõrsil 73:104.

„Alba Fehervari mäng toetub kahele tagamängijale, David Nichols ja David Vojvoda. Mõlemad on osavad looma olukordi nii endale kui kogu võistkonnale,“ sõnas eelvaates Kalev/Cramo abitreener Indrek Reinbok. „Albale meeldib mängida kiirelt ja praktiliselt, pooled visked tulevad perimeetrilt. Homme ootame head kodumängu atmosfääri, et panna vastased surve alla ja tuua võit koju!“

Kodumeeskonna leerist ei tee täna kaasa Kaspar Kitsing ja Arik Smith. FIBA Europe Cupil võib oma debüüdi teha aga Stefan Vaaks.