Elukestev õpe, ka läbi korvpalli, on täiesti võimalik. Kullamäe sai lõppeval nädalal kogemuse, mis tal seni puudus. Ta transportis Pärnu Sadama FIBA Europe Cupi mänguga seoses kohtunikke Tallinna ja Pärnu vahet. See andis võimaluse kohtunikega Tšehhist ja Islandilt natuke teistsuguses keskkonnas suhelda ja mõtteid vahetada. Väga rikastav. Mida Kullamäe täpsemalt silmas peab, selgitas ta saates üsna põhjalikult.

Eesti-Läti liigas tulid mõistagi jutuks võidud ja kaotused ning konkreetsed nopped erinevatest mängudest, aga lahati ka Stefan Vaaksi üleminekut Viimsi meeskonnast BC Kalev/Cramosse. Ühelt poolt võib tegu olla üsna riskantse sammuga, teiselt poolt on tegemist jällegi võimalusega, mida oleks patt kasutamata jätta. Fakt on see, et Vaaks on esimese mängu Kalev/Cramo särgis juba teinud, kui Eesti meisterklubi alistas võõrsil väga kindlalt Ogre meeskonna.

Euroliiga juurde asudes jäävad hammasrataste vahele Itaalia klubid Bologna Virtus Segafredo ja Milano Emporio Armani. Turniiritabeli kaks viimast, kelle mängud on tõstatanud ohtralt küsimärke. Milano kaotus koduväljakul Kaunase Žalgrisele kujunes eriti rajuks kui viimase 14 minutiga mängiti maha 27-punktiline eduseis. Kiita saavad liiga uustulnuk Pariis ja muidugi Žalgiris, kes pani topeltvoorus kotti mõlemad Itaalia klubid. Juttu tuleb ka kohtunikest. Vastasseisu Belgradi Crvena Zvezda – FC Barcelona normaalaja lõpp kujunes kuumaks ja kohtunike otsuste osas vigade rohkeks. Euroliiga esitles mängu lõpu osas eraldi raportit, kus viimase kahe minuti jooksul tegid kohtunikud tervelt kuus ebakorrektset otsust. Võib arvata, et vähemalt keegi kolmest kohtunikust pannakse mõneks vooruks „külmkappi“.

Saatesse mahtus veel uudisnoppeid NBA rindelt, Leedu meediast korjati üles eriskummaline tähelepanek ning muidugi „Nädala nähvakas“. Sel korral läks auhind Eestist väljapoole. Lõpuvideoga tunnustasid saatejuhid Žalgirise müstilist võitu Milanos, mis, olgem ausad, sepistati lootusetust seisust. Head vaatamist-kuulamist!

1x
1x
  • 0.25
  • 0.5
  • 0.75
  • 1
  • 1.25
  • 1.5
  • 2
00:00