Flora läks kohtumist juba 4. minutil Tony Varjundi tabamusest juhtima, kuid 21. minutil oli taas viik tablool, sest Dimitri Jepihhini sööt põrkas väravavaht Evert Grünvaldi jalast omaväravasse.

Kohe teise poolaja alguses jäi Flora 1:2 kaotusseisu, kui sedapuhku lõi omavärava Mihhail Kolobov, kes üritas palli rinnaga Grünvaldile jätta. Seejärel rohkem väravaid ei nähtud, küll aga punaseid kaarte, mille said üleminutitel nii Flora poolkaitsja Vladislav Kreida kui ka Paide väravavahtide treener Jüris Sahkur.

Flora jätkab liigatabelis 61 punktiga kolmandal kohal, kuid Paide jääb maha vaid ühe silmaga. Teisel tabelireal olev Nõmme Kalju edestab neid vastavalt viie ja kuue punktiga.

„Mängisid kaks head meeskonda. Valmistusime mänguks väga hästi ja täitsime plaani perfektselt. Teisel poolajal ehk langesime liiga madalale, aga väärisime seda võitu,“ rääkis pärast mängu ERR-i ülekandes Tarmo Kink, kes täitis ajutiselt Paide peatreeneri kohuseid.

Flora peatreener Taavi Viik siunas aga kaitses tehtud eksimusi. „Jalgpall koonsebki individuaalsetest eksimustest, aga nii brutaalsed vead maksavad lõpuks ikkagi kätte,“ sedastas ta.