Kullamäe tööandja Bilbao Basket jäi võõrsil 67:80 alla Gran Canariale. Veel neli ja pool minutit enne lõppu oli Bilbao kaotusseis vaid 64:66.

Eelnevates FIBA Europe Cupi ja Hispaania meistriliiga mängudes vastavalt 18, 18 ja 15 punkti visanud Kullamäe sihik oli seekord paigast ära. 15 minuti jooksul tabas ta kuuest kahepunktiviskest ühe, kõik kolm kaugviset läksid mööda. Lisaks tegi ta kolm pallikaotust. Positiivse näitajana läks kirja vaid üks lauapall.

Bilbao resultatiivseim oli 12 punktiga Thijs de Ridder, Gran Canaria kasuks viskas Nicolas Brussino 22 punkti. Bilbao on Hispaania kõrgliigas hooaega alustanud kahe võidu ja kahe kaotusega, Gran Canarial on kolm võitu ja üks kaotus.

Artur Konontšuk.

Hiljuti vigastuspausilt naasnud Artur Konontšuk viskas üheksa punkti ja võttis seitse lauapalli ning aitas Oldenburgil Saksamaa kõrgliigas võita Ulmi tulemusega 93:66. Algviisikusse kuulunud Konontšuk tabas 20 minuti jooksul kuuest kahepunktiviskest neli ja ainsa vabaviske, kaks kolmest läksid mööda.

Eurocupi sarjas mängiv Ulm naasis äsja USA-st, kus sõprusmängus kohtuti NBA klubi Portland Trail Blazersiga. Ulm kaotas 100:111. Saksamaa kõrgliigas sai Ulm kolme võidu kõrvale esimese kaotuse, Oldenburgil on kaks võitu ja kaks kaotust.

Endiselt käib kehvasti Kaspar Treieri koduklubi Napoli Basketi käsi, kes on Itaalia meistriliigas kaotanud kõik neli matši. Viimati jäädi kodus 81:87 alla Cremonale. Treier tõi 19 minutiga 5 punkti (kahesed 1-st 1, kolmesed 3-st 1), 1 lauapalli ja 1 korvisöödu.