Levadia haaras eduseisu juba kolmandal minutil, kui karistusala lähistel sai palli jalale Joao Pedro, kes suunas mänguvahendi oskuslikult võrku. 12. minutil muutus kodumeeskonna seis veelgi raskemaks, kui VAR-ülevaatuse järel saadeti punase kaardiga riietusruumi Brent Lepistule rämeda vea teinud Olawale Tanimowo.

Arvulisse vähemusse jäänud Tammeka püsis vapralt kaitses terve avapoolaja, kuid teisel kolmveerandtunnil jaks rauges. Vaatamata sellele, et 52. minutil jättis Mihkel Ainsalu realiseerimata 11 meetri karistuslöögi, löödi peagi teine värav, kui 62. minutil saatis pommlöögi väravasse Bourama Fomba. Mängu lõppskoori vormistas 89. minutil Maksimilian Skvortsov.

„Praegu domineerib kergendus. Terve aasta oodati seda ja nüüd on see tehtud,“ jagas Levadia väravavaht Karl Andre Vallner esimesi emotsioone. „Tunne tuleb ehk natukene hiljem, hooaja lõpus. Neli mängu on veel liigas mängida, aga hea meel, et see tehtud sai.“

Vallneri sõnul polnud Levadia leeris kahtlust, et täna tiitel tuleb. „Oli tunne, et täna on meie päev. Ei olnud varianti ka, et me ei võida täna. Alguses tuligi kiire värav ja punane kaart vastastele. Tänane päev oli kõrgemalt juba ette kirjutatud,“ lausus ta.

Vaata intervjuud pikemalt videost!