Intsident juhtus Rumeenia tugevuselt neljanda liiga kohtumises Someșul Oari ja Crasna Moftinu Mici vahel. Kohaliku meedia teatel tuli kahe meeskonna vaheline duell kohtumise 81. minutil katkestada, kuna väljakule jooksis matšeetega kohtunike vaatleja.

Kõik algas sellest, et mängu peakohtunik määras 10 minutit enne kohtumise lõppu Crasna Moftinu Micile 11 meetri karistuslöögi. Taoline asjade käik ajas harja turri kodumeeskonna treeneril Găvruș Florinil, kes tormas raevus väljakule ja haaras kohtunikult kaelast. Sellega aga asi ei piirdunud, kuna mõni hetk hiljem lippas pallimurule ka mängu jälginud kohtunike vaatleja, kellel oli käes matšeete.

Mängu peakohtunik jooksis matšeetega meest nähes suures kartuses väljakult minema. Crasna Moftinu Mic meeskonna treener Amansia Racz selgitas pärast mängu, et kohtumise vilemees palus kõnealuses olukorras mängijatel ja pealtvaatajatel ennast kaitsta.

„Ühel treeneril õnnestus sekkuda ja nad peatasid ta. See oli päris matšeete, mitte mingi mänguasi. Ta sai selle riietusruumist. Ta oli ilmselgelt alkoholijoobes. Matšeetega väljakule jooksmine pole normaalne,“ sõnas Racz kohalikule meediale.

Pärast kõnealust intsidenti kohtumine katkestati. Rumeenia jalgpalliliit karistas Somesul Oari umbes 100 euro suuruse trahviga. Milline karistus määratakse väljakule jooksnud mehele, pole teada.