„Saime ülesõidul aru, et meil on esidiferentsiaaliga suur probleem. Esirattad on lukus, hooti nad ei vea ja sõidan nagu tagaveolise autoga. Väga-väga-väga keeruline. Ja kui tee on natuke räpane, siis pole mingit pidamist. Selle masinaga on võimatu sõita,“ kurtis Fourmaux katse finišis.

Prantslasel läks masin käest ära ühes kiires paremkurvis, tema Ford Puma libises märjal murul kümmekond meetrit külg ees ning lõpuks maandus võsas.

„Väga keeruline katse, sest pidamine muutus pidevalt. Mul pole täna eriti millegi nimel sõita ja ootan pühapäeva, kuid üritan leida rütmi. Ühes kohas auto tagumine vasak rehv läks murule ja tegin spini, millega kaotasin kõvasti aega,“ sõnas Mikkelsen, kes lasi ühes lauges paremkurvis masina libisema.

Suurepäraselt tundis end Hyundai roolis Ott Tänak, kes kerkis üheksanda kiiruskatsega teisele kohale. Loe lähemalt otseblogist.

Kümnenda kiiruskatsega sai Fourmaux võistlus otsa, kui ta lõhkus masina tagaosa ja langes suure ajakaotuse tõttu punktikohtadest kaugele. Järgmise kiiruskatse starti ta enam ei tulnud.