Hommikul eelujumistes kuuenda ajaga (3.43,92) finaali murdnud eestlane suutis finaalis tulemust parandada ning saavutas kokkuvõttes viienda koha. Kusjuures finaalis kirja saadud tulemus 3.41,16 on Zirki karjääri paremuselt kolmas aeg. Euroopa jooksvas hooaja edetabelis tõusis eestlane neljandaks.

Võistluse võitis Pariisi olümpiamängude mitmekordne medalist Duncan Scott ajaga 3.36,98. Teisena lõpetas selle distantsi valitsev maailmameister Kieran Smith (3.38,44) ja kolmas oli leedukas Danas Rapsys (3.38,63)

“Olen tulemusega väga rahul,“ sõnas pärast finaali Zirk, kelle isiklik tippmark on kolm aastat tagasi ujutud 3.40,95. „Võrreldes hommikuse eelujumisega teadsin, et pöörete kiiruses on varu ja sellele sai finaalis rohkem rõhku pööratud.“

„Natukene üllatav, et esimesed mehed ujusid hooaja varajases faasis nii kiiresti. Enda mätta otsast vaadates, olen üllatunud, et ise nii kiirelt ujusin. Olen alles kuus nädalat treeningutele keskendunud ja sellise positiivse emotsiooniga on hea järgmistele päevadele vastu minna,“ lisas eestlane pressiteate vahendusel.

Homme hommikul osaleb Zirk 200 m liblikujumise eelringides ja stardib 1500 m vabaujumise finaalis, kus proovib esimese eestlasena alistada 15 minuti piiri.