Kuigi täna oli protokolli kohaselt kodumeeskond Zõtomir, toimus kohtumine siiski teist päeva järjest Tartu Ülikooli spordihoones. Kolmapäeval 3:0 võidu noppinud tartlased vajasid täna kaht geimi, et edasipääs kindlustada. Sellega saadi ka 814-pealise publiku ees kindlalt hakkama, kui kaks esimest vaatust võideti 25:21, 25:18.

Bigbank alustas sama põhikoosseisuga nagu eile ehk sidemängija Aleksander Eerma, nurgaründajate Martti Juhkami ja Valentin Kordase, tempode Mart Naabri ja Rico Wardlow, diagonaalründaja Jack Williamsi ja libero Silver Maariga.

Pärast edasipääsu kindlustamist andis peatreener Alar Rikberg põhituumikule puhkust, ainsana jätkas mängu ameeriklane Wardlow. Platsile pääsesid omakorda Stefan Kaibald, Kusti Nõlvak, Rasmus Meius, Taavet Leppik, Romi Aros ja Rauno Kink. Bigbank kaotas küll kolmanda geimi 21:25, aga neljas võideti 25:20.

Kordas eestlaste parim

Teist päeva järjest oli Bigbanki resultatiivseim nurgaründaja Kordas, kes neljapäeval kahe geimiga 16 punkti tõi (+14) ja võõrustajad eurosarjas edasi aitas.

„See, mis tasemel täna Kordas mängis ja mis kõrgustel ta lõi - see oli parem vorm kui kõige parematel hetkedel Eesti koondises,“ tunnustas Rikberg hoolealust. „Teda tuleb täna kõige rohkem kiita. Eile ta hetketi säras ja näiteks teises geimis oli mängust väljas, aga täna vedas ta meid kaks geimi järjest.“