Neuville´il on kaks etappi enne hooaja lõppu meeskonnakaaslase Ott Tänaku ees MM-sarjas 29-punktiline edumaa. Kuna kahe viimase etapiga on laual maksimaalselt 60 silma, võib Belgia rallipiloot karjääri esimese MM-tiitli kindlustada juba eesoleval nädalavahetusel Kesk-Euroopa rallil.

„Olen hetkel üsna rahulik. Võib-olla nädalavahetusel pinge kasvab, kuid hetkel üritan lihtsalt keskenduda. Meil ei ole kohustust sel nädalavahetusel meistritiitlit kindlustada, kuigi soovime ja loodame, et saame sellega hakkama. Meil on olnud terve aasta hea strateegia ning ma ei näe põhjust seda muuta,“ rääkis Neuville Kesk-Euroopa ralli avapaugu eel.

Belgia ralliäss on terve karjääri vältel suutnud paremaid esitusi näidata asfaldilt, mitte kruusal. See võiks Neuville´i arvates talle nädalavahetusel kaardid kätte mängida, kuna stardipositsioon on samuti soosiv.

„Ma naudin siin olemist. Loomulikult on tore tagasi asfaldil olla. Pidime esimesena startima ja teed puhastama väga palju kruusarallisid järjest. See oli tõesti raske,“ selgitas Neuville. „Oleme meistritiitli nimel kõvasti võidelnud ja kaotanud seetõttu kõvasti aega. Vahest on seda raske aktsepteerida.“

Kesk-Euroopa ralli saab avapaugu neljapäeva õhtul, kui sõidetakse kaks esimest kiiruskatset kogupikkusega 14,33 kilomeetrit.