Avavoorus Kosovo klubi Balkani 95:55 seljatanud Bilbao alustas võõral väljakul peetud mängu konarlikult. Esimene veerandaeg kulges punkt-punkti heitluses, lõppedes Bilbao 19:15 eduseisus.

Teisel veerandajal läks Kullamäe leivaisa oma teed. Vastasel lasti 10 minutiga visata vaid üheksa silma ning kuna ise kostitati kodumeeskonda 28 punktiga, mindi pikale pausile 47:26 eduseisus.

Kolmandal ja neljandal veerandajal suurendas Bilbao veelgi vahet ning võitjas polnud kordagi kahtlust. Viimase neljandiku eel juhtis Bilbao 70:62 ja võit kirjutati tabelisse numbritega 88:57.

Bilbao resultatiivseimaks kerkis üleplatsimehena Kristian Kullamäe, kes viskas 18 minutiga 18 punkti (kahesed 0/3, kolmesed 6/6), noppis kaks lauapalli ja jagas viis resultatiivset söötu. Lisaks tegi Kullamäe kolm vaheltlõiget ja patustas kolme pallikaotusega. Kutaisi parim oli 17 punkti ja 13 lauapalliga George Korsantia.

Bilbao jätkab J-alagrupis kahe võiduga. Järgmine kohtumine peetakse eurosarjas järgmisel teisipäeval, kui külla sõidetakse Slovakkia klubile BC Prievidzale