Esimesed minutid kulgesid Pärnu spordihallis punkt-punktis, seejärel hakkas Oradea võimu näitama. Esimese veerandi järel oli Pärnu 13:23 kaotusseisus, teise perioodi alguses kärises vahe 14 punktini. Ent Pärnu ei andnud alla – poolajapausiks oli seis peaaegu viigis (36:39). Pärnu kasuks oli Christian Bradford visanud 14 punkti.

Teise poolaja alguses oli taas parem Oradea, aga päris püüdmatusse kaugusesse külalised ei purjetanud. Kolmanda veerandi lõpuks oli seis 52:60. Neli minutit enne lõppu oli Pärnu kaotusseis vaid 67:69, aga siis sai Pärnu tagaliini liider Christian Bradford viienda vea ja võõrustajate mäng lagunes.

Pärnu resultatiivseim oli 28 punkti visanud keskmängija Ajiri Ogemuno-Johnson, tema arvele jäi ka 8 lauapalli. Bradford tõi 16 punkti ja 8 korvisöötu. Üleplatsimees oli 29 punkti visanud Oradea mängujuht Kris Richard, 16 punkti lisas Donatas Tarolis.

Pärnul on Europe Cupi E-grupis kaotanud mõlemad mängud, Oradeal on kaks võitu. Järgmisel nädalal mängib Pärnu kodus Poola klubi Stargardi Spojniaga.

Fotod:

Enne mängu: Pärnu alustas eurosarja valusa kaotusega. Eelmisel nädalal jäädi avamängus alla 65:67 Rumeenia klubile Pitesti Arges. Poolteist minutit enne lõppu juhiti veel kolme punktiga.

Pärnakate tänane vastane Oradea alustas eurohooaega võiduga. Kodus mängiti üle poolakate Stargardi Spojnia 77:75. Rumeenia klubi parim oli leedukas Donatas Tarolis 21 punktiga, ameeriklased Kris Richard ja Brandon Brown viskasid võrdselt 16 punkti.

Koduliigas püsib mullune hõbemedalist Oradea sel hooajal kaotuseta, võidetud on kõik neli mängu.

Mängu pääsmeid saab osta Piletitaskust.