Poola asus Horvaatia vastu juba 5. minutil Piotr Zielinski väravast juhtima, kuid külalised vastasid avapoolaja keskel kõigest kaheksa minuti jooksul kolme väravaga, kui sihile jõudsid Borna Sosa, Petar Sucic ja Martin Baturina.

Poolale suutsid viigipunkti välja võidelda Nicola Zalewski ja Sebastian Szymanski tabamused. Külalised pidid seejuures kohtumise lõpetama vähemuses, sest väravavaht Dominik Livakovic sai 76. minutil Robert Lewandowski vastu tehtud vea eest punase kaardi.

Teises sama alagrupi mängus tegid Šotimaa ja Portugal esimese koduväljakul 0:0 viigi. Cristiano Ronaldo jaoks oli see juba 200. kord Portugali algkoosseisu kuuluda. Üldse on 39-aastase portugallase arvel juba 216 koondisemängu, mille jooksul on ta löönud 133 väravat.

Portugal jätkab 10 punktiga alagrupi liidrina, Horvaatia jääb maha kolme ja Poola juba kuue punktiga.

Euroopa meister Hispaania võitis eile koduväljakul Serbiat 3:0, värava lõid Aymeric Laporte, Alvaro Morata ja Alex Baena.

Šveits ja Taani tegid 2:2 viigi. Hispaanial on nüüd liidrina 10 punkti, Taanil on 7, Serbial 4 ja Šveitsil üks punkt.

C-divisjoni mängudes kaotas Leedu kodus Rumeeniale 1:2, Valgevene ja Luksemburg tegid 1:1 viigi, Kosovo võitis Küprost 3:0 ja Põhja-Iirimaa Isaac Price`i kübaratriki abil Bulgaariat 5:0.