Kalev/Cramo alustas kohtumist imeliselt, haarates mõne minutiga 12:0 eduseisu. Minut-minuti haaval sai oma mängu käima ka Rilski ning esimene veerandaeg lõpetati Eesti klubi 17:9 eduseisus.

Teist veerandaega alustas taaskord paremini Cramo, kes suurendas neljandiku keskpaigaks eduseisu 12-punktiliseks. Rilski ei murdunud. Veerandaja teises pooles saadi kohati ka enda rünnak jooksma, mistap juhtis poolajapausi eel valitsev Eesti meister vaid 34:25.

Teisel poolajal pani Kalev oma paremus maksma. Kolmanda veerandaja lõpus käristati juhtnumbrid 18-punktiliseks ning viimasel neljandikul suudeti kätte võidetud eduseisust viisakalt kinni hoida. Lõpusireeni kõlades teeniti kindel võit tulemusega 87:61.

Kalevi resultatiivseimateks tõusid Severi Kaukiainen ja Kasper Suurorg, kes viskasid võrdselt 13 silma. Hugo Toom toetas kaaslaseid 12 silmaga. Rilski parim oli 20 punkti ja 10 lauapalliga Jure Planinic.

Kalev/Cramo jätkab F-alagruppi kahe võiduga. Järgmise nädala teisipäeval võõrustatakse alagrupiturniiri kolmandas voorus Fehervari Albat, kel on turniiritabelis võit ja kaotus, millega jagatakse Le Portel´iga teist kohta. Rilskil on võiduarve avamata.

Enne mängu:

Eelmisel nädalal sai Kalev/Cramo eurosarja avamängus magusa võidu, kui alistas kodus prantslaste Le Porteli 66:63. Kalevi resultatiivseim oli 13 punkti visanud Hugo Toom, 12 punkti jäi Leemet Böckleri arvele. Loe avamängust lähemalt siit.

„Loodan, et võit andis tiimile enesekindlust juurde. Füüsilisus ja energia, mis meil oli seni puudu, olid nüüd olemas,“ sõnas Kalevi peatreener Heiko Rannula prantslaste alistamise järel.

Kapten Martin Dorbek eelseisva mängu eel: „FIBA Europe Cupis on iga võistkond kodus ohtlik. Me alustasime esimene ring võiduga ning soovime seeriat jätkata. Rilski on kindlasti näljane ja valmis võitlema kodusaalis, et saada esimene võit. Peame väga hea keskendumisega kindlasti mängu alustama. Vastasmeeskonna on kokku pannud hea sõber ja Kalev/Cramo legend Branko Mirkovic ning võistkonnas on kolm tugevat ameeriklast ning mõned Bulgaaria koondise mängijad.“

Kalevi poolel jäävad mängust eemale Kaspar Kitsing ja Arik Smith.

Kalev/Cramol läks Bulgaaria reisil kaduma meeskonna arstitarvete kott, mis loodetavasti täna siiski maabub Bulgaarias. Õnneks kohapealse meeskonna mänedžer, endine Kalev/Cramo mängija Branko Mirkovic aitas eestlasi kõikide vajaminevate asjadega.

Bulgaarlaste Sportist alustas eurohooaega kaotusega, kui jäi võõrsil alla Ungari klubile Alba Fehérvárile 88:100.