Keila pääses avaminutitel kiiresti 5:0 juhtima, kuid Rapla vastas sellele koguni 17:2 vahespurdiga. Esimese veerandaja lõpus suutis Keila kosuda ja vähendas kaotusnumbrid 24:26-le.

Teisel veerandil tegi kodumeeskond 14:3 vahespurdi ja juhtis juba 52:34. Poolajavileks vähenes Rapla eduseis 52:39-le, ent kolmanda perioodi lõpuks kasvatati edu taas soliidseks - 81:54-le. Viimasel veerandil jäi vahe samaks ja lõpusireeni kõlades olid tablool numbrid 100:73.

Rapla resultatiivseim oli Hendrik Eelmäe 21 punktiga, kaksikduubli teinud Jalyn Mccreary kogus 20 punkti ja 10 lauapalli. Veel jõudsid kodumeeskonnas kahekohalise punktisummani Tormi Niits (17p) ja Markus Ruubel (13p).

Keila parimaks tõusis Egert Haller, kes tabas kuuest kaugviskest neli ja jõudis 23 punktini. Patrik Peemot ja Sven Kaldre lisasid võrdselt 14 punkti.

Tartu Ülikool Maks & Moorits jäi täna võõrsil Valmierale alla lisaaja järel 87:89. Lätlaste võidu vormistas Artis Ate, kes tabas lõpusekunditel ühepunktilises eduseisus ühe vabaviske ja viskas teise nimelt mööda. 33 sekundit enne lõppu oli Verners Kohs Valmiera poolel kaugviske tabanud. Tartlaste parim oli Jalen Henry 26 punkti ja 11 lauapalliga.

Raplal on nüüd kaks võitu ja üks kaotus. Tartul on tabelis kaks kaotust ja Keila KK-l kolm kaotust.

Sel hooajal olid Rapla ja Keila juba korra omavahel kohtunud, kui karikavõistluste põhiturniiril olid Rapla võidunumbrid 98:79.

Hendrik Eelmäe intervjuu: