Laupäeval liidriks kerkinud Tattar ei jätnud finaalringil konkurentidele vähimatki võimalust, läbides 18 rada 62 viske ja tulemusega seitse alla par’i.

Tattari (-22) järel sai teise koha ameeriklanna Ohn Scoggins (-16) ja kolmas oli soomlanna Eveliina Salonen (-15).

Eestlannadest kvalifitseerusid finaalringi ehk 23 parema sekka veel Keiti Tätte ja Kaidi Allsalu. Tätte oli 18. (+13) ja Allsalu 21. (+7).

„Kõndisin radadel ja mõtlesin, et tunnen end jalle nagu mina ise. Kõik tundus väga lihtne ja nii on tõesti lõbus mängida,“ rääkis hooaja kaheksanda tiitli võitnud Tattar pärast võistlust.

South Carolinas jagati ka kopsakaid auhinnarahasid. Karjääri suuruselt kolmanda võidupreemia saanud Tattarile maksti näiteks 13 000 USA dollarit (umbes 12 000 eurot), Tätte ja Allsalu teenisid mõlemad 1000 dollarit (900 eurot).

„See on hullumeelne! Avastasin eile, et kõige väiksemad auhinnad on 1000 dollarit. Palju õnne kõigile, kes sellest osa said! Panite vingelt! Kui vaatasin, et võitja teenib 13 000 dollarit, siis ütlesin endale, et ära nüüd närvi mine!“ naeris Tattar.

„Väga tore on see [võidupreemia] endaga koju kaasa viia, aga peamine on muidugi ikka tiitel ja raha lihtsalt boonuseks,“ lisas ta.