Esmalt muidugi õnnitlused! Ei, mitte seoses Eesti olümpiakomitee presidendi valmistega, vaid seoses Kristian Kullamäe vägeva etteastega kohtumises Madridi Realiga. Tema 18 punkti andsid olulise panuse Bilbao võidus Reali üle, tulemusega 83:79. Nüüd on see tehtud! Mida isa on unes näinud (et võidab Reali), teeb poeg või teevad pojad tegelikus elus reaalsuseks. Rumeenia reisilt on Kullamäel kahetised tunded. Pärnu Sadama meeskond FIBA Europe Cupi avavooru kohtumise küll napilt kaotas, aga mäng on läinud võrreldes mõne nädala taguse ajaga selgelt ladusamaks. Enam ei ole lootusetuse tunnet. Üha enam on end leidmas meeskonna üks liidreid Robert Valge. Järgmised kolm eurosarja kohtumist peab Pärnu koduväljakul, neist esimese 16. oktoobril Rumeenia kõrgliiga liidri Oradea vastu.

Talts käis Hispaanias tööalasel konverentsil ning külastas Malaga Unicaja ja FC Barcelona noorteakadeemiat. Nägi 12-aastast Burkina Faso korvpallitalenti Mohamed Dabonet, kes oli peaga rõngas... Ebareaalne, et see saab olla õige vanus, aga nii on igal pool kirjas. Lisaks külastas ta Euroliiga kohtumist Barcelona – Berliini Alba ning tabas end kohtumise jooksul mõttelt, et huvitav, miks ta elus imelikke valikuid teeb. Nimelt ennustas Talts Barcelona meeskonna Euroliiga põhiturniiri võitjaks!? Euroliiga 2. vooru sündmustest tehakse juttu laiemalt – Kullamäe nutab taga Belgradi Partizani järjekordset kaotust, Jurtšenko kiitleb tulemustega Euroliiga fantaasiamängus.

Rubriik „Nädala nähvakas“ sai juurde uue mõõtme. Podcasti toetajate perega ühines Kalev Spa, kes paneb järgneva kuu aja jooksul rubriigi võitjale välja majutuse koos veemõnude nautimisega. Esimene võidupakett läheb sümboolselt Eesti olümpiakomitee värskelt valitud presidendile Kersti Kaljulaidile. Aga mida ta siis ikkagi ütles? Head vaatamist ja kuulamist!

1x
1x
  • 0.25
  • 0.5
  • 0.75
  • 1
  • 1.25
  • 1.5
  • 2
00:00