USA koondises maad kuulates sai Blick teada, et Vonn soovib võistelda detsembris USA-s Beaver Creekis peetaval MK-etapil. Kui ameeriklanna jääb oma sooritusega rahule, tahab ta sel hooajal veelgi rajale tulla.

2019. aastal põlvetrauma tõttu karjääri lõpetanud Vonn käis mullu aprillis järjekordsel operatsioonil, kus talle paigaldati uus põlveliiges.

Blick küsis Vonni kohta kommentaari endiselt Saksamaa mäesuusaässalt Feliz Neureutherilt, kes kinnitas, et taolised sahinad on ala sees tõepoolest liikumas.

„Kui tema võimalikust tagasitulekust kolm päeva tagasi kuulsin, oli mu esimene mõte, et tehispõlvega pole võimalik eriti kiiresti suusatada. Aga järele mõeldes ütlen nii, et kui keegi suudab teha midagi esmapilgul võimatut, siis on see üks ja ainus Lindsey Vonn,“ ütles Neureuther.

18. oktoobril 40. sünnipäeva tähistav Vonn tuli 2010. aastal kiirlaskumises olümpiavõitjaks, MM-tiitleid on tal kaks. Lisaks tuli Vonn neljal korral MK-sarja üldvõitjaks.

Tagasitulekud on mäesuusatajate seas popiks saanud. Kevadel teatasid sellest austerlane Marcel Hirscher (35) ja norralane Lucas Braathen (24). Hirscher hakkab esindama Hollandit ja Braathen Brasiiliat.