Kohtumine oli tasavägisem kui skoor näitab, sest kaks minutit enne lõppu oli seis 66:66 viigis. Algviisikus alustanud Kotsar viskas 32 minutiga 10 punkti (kahesed 9-st 5, vabavisked 1-st 0), võttis 16 lauapalli (sh 6 ründelauda), andis ühe söödu ja tegi ühe vaheltlõike.

Yokohama resultatiivseim oli 13 punktiga Koya Sudo, 11 punkti lisas Gary Clark. Tokyo tiimi kasuks viskas Ryan Rossiter 27 punkti, tema arvele jäi ka 17 lauapalli. Nende nimekaim pallur, pikalt Euroliigas mänginud leedulane Arturas Gudaitis tõi 7 punkti ja 9 lauapalli.

Eile kaotas B-Corsairs Alvarkile 80:89, siis jäi Kotsari arvele 17 punkti, 12 lauapalli, 4 söötu ja 4 vaheltlõiget.

Yokohama on sel hooajal võitnud neljast mängust kaks, Tokyo jätkab nelja vooru järel täiseduga. Mõlemad kuuluvad Jaapani liiga keskdivisjoni ja kui Yokohamalt suuri tulemusi ei oodata, siis 2018. ja 2019. aastal meistriks tulnud Tokyo kuulub favoriitide sekka.

Suurem osa Jaapani liiga kohtumisi on saadaval vaid kodumaise publiku jaoks, aga igal nädalal näitab liiga ametlik Youtube’i kanal valitud matše ka rahvusvaheliselt. Täna oli üheks mänguks just Yokohama oma.

Järelvaatamine:

Mängu tipphetked: