Murcia alustas kohtumist paremini ja kolmandal veerandajal teenisid külalised korraks isegi 11-punktilise eduseisu. Seejärel tegi Baskonia aga vahe tasa ja viimase minuti eel juhtisid hoopis võõrustajad viie punktiga. Võidu võrmistamisega jäi Baskonia siiski hätta ning neli sekundit enne normaalaja lõppu haaras Murcia 84:83 eduseisu.

Viimasel sekundil oli Baskonial küll veel hiilgav võimalus võit ära vormistada, kuid vabaviskejoonele pääsenud Kamar Baldwin tabas kahest üritusest vaid ühe ja kohtumine läks lisaajale. Seal näitas paremat minekut Baskonia, kes teenis 95:92 võidu.

Vigastatud Raieste Baskonia koosseisu ei kuulunud.

Võitjate parim oli Donta Hall 27 punkti ja üheksa lauapalliga. Chima Moneke lisas 18 ja Baldwin 16 silma. Murcia poolelt viskas Vladimir Brodziansky 15 punkti.

Võiduarve avanud Baskonia tõusis Murciaga ühele pulgale, mõlemal on kirjas üks võit ja kaks kaotust.

Poola kõrgliigas sai Janari Jõesaare koduklubi Varssavi Dziki aga ühe võidu kõrvale esimese kaotuse, kui võõrsil tunnistati Wloclaweki Anwili 79:70 paremust.

Endise koduklubi vasu mänginud Jõesaar kogus viis punkti (kahesed 1/3, kolmesed 1/5), kaks lauapalli ja kuus korvisöötu.