„Alustasime mängu hästi, mängisime esimesed 35 minutit kompaktselt. Eestil polnud ühtegi võimalust. Aga pärast seda, kui me värava sisse lasime, muutusid asjad,“ kommenteeris Santos.

Ühtlasi kiitis treener eestlasi: „Vastane mängis targalt ega andnud meile ruumi enda mängu mängimiseks. Nad ei jätnud meile väljakul üldse ruumi.“

„Vaheajal ütlesin meeskonnale, et peame mängima nii, nagu me alustasime. Esimesed 35 minutit 3-4-3 formatsioonis, meil ​​oli 4-5 reaalset võimalust.“

Portugali koondise 2016. aastal Euroopa meistriks tüürinud kogenud peatreener lisas, et kõige suurem murekoht on nende jaoks jätkuvalt kaitsemäng.

„Oleme kolme mänguga lasknud endale lüüa kaheksa väravat. Peame tööd jätkama ja nende probleemidega tegelema. Aga me ei kavatse oma taktikat muuta. Tahame mängida ründavat jalgpalli. Mängime nelja mehega keskväljal,“ lisas Santos.

Eesti väravad lõid eile Ioan Jakovlev 32., Vlasi Sinjavski 46. ja Rocco Robert Shein 71. minutil. Külaliste ainus tabamus sündis avapoolaja üleminutitel penaltist.

Kui Eesti sai eile kirja esimesed kolm punkti, siis Aserbaidžaan jätkab punktita. Kahes esimeses mängus jäid aserid alla vastavalt Rootsile 1:3 ja Slovakkiale 0:2.

Järgmine mäng on Eestil juba esmaspäeval, kui A. Le Coq Arenal minnakse vastamisi Rootsiga, kes piirdus eile Slovakkia vastu 2:2 viigiga.