Rainer Talvar oli vabatreeningutel kõigist peajagu üle ja ka kvalifikatsioonivõit tuli neljandat korda järjest, ehkki mõõduka eduga. Esimeses eelsõidus oli Talvaril aga kõvasti pusimist, sest Reno Kööts ja Dmitri Janis käisid talle kõvasti peale. Lõpuks võitis Talvar 2,4 sekundiga Janise ees ja tegi ka kiireima ringi. Teises eelsõidus püsisid algusest lõpuni esimesel kahel kohal esireast startinud Rasmus Varblane ja Silver Tamm, kuid jälitajatest otsustavalt lahti rebida ei suutnud ning kogu esikuuik mahtus finišis kahe sekundi sisse. Kiireim ring jäi viiendana lõpetanud Risto Kappeti nimele.

Finaali esimesed minutid möödusid Talvari ja Janise ägeda, ent ülimalt korrektse duelli saatel, kus korduvalt kohti vahetati ja mitu kurvi järjest külg külje kõrval läbiti. Küll aga põrkasid juba esimeses kurvis kokku neljanda-viiendana startinud Tamm ja Kööts. Talvari-Janise taga püsisid samas tempos veel viis sõitjat. Kümne sõiduminuti järel hakkas Talvar teistel eest ära libisema. Janisele käis kõige ägedamalt peale Varblane, kuid kümnenda ringi alguse põrkasid nad kokku ja Varblane langes esikümne lõppu. Boksipeatustega tõusis Parek korraks Janisest mööda teiseks, hiljem vahetati kohad tagasi. Finišis edestas Talvar Janist ja Parekit 16 sekundiga. Neljandat kohta hoidis viimase kurvini Siim Loog, kuid rajapiiride ületamise eest saadud karistus kukutas ta siis kuuendaks, mööda läksid Rudi Reinkort ja Gert Raudsepp. 11. kohal lõpetanud Romi Tammann tuli teist etappi järjest võitjaks AM-kategoorias. Tamm ja Kööts sattusid hiljem veel aeglasematest autodest möödumisel tekkinud ahelavariisse ja jäid mõlemad finaalis punktideta.

Kui meistrivõistluste seitsmest etapist on peetud neli, juhib sarja Rainer Talvar 297 punktiga. Dmitri Janis on teine (245), Reno Kööts aga säilitas ebaõnnestunud finaalile vaatamata kolmanda koha (184). Meeskondadest suurendas Talvari, Tamme ja Varblase tiim Charging Zebras by BS + RDX veelgi oma edu, TCM Pizzapoiste (Janis, Kööts, Parek) ees. AM-kategoorias tõusis liidriks Janar Tiitus, kuid Tammann jääb maha vaid nelja punktiga.

Võistlus on järelvaadatav EVAL TV Youtube’i kanalilt