„Tulin siia kindlasti suuremate ootustega, aga olen saanud suurepärase kogemuse,“ rääkis Teigamägi Delfi videointervjuus.

Miks läks nii? „Kindlasti on paremaid spetsialiste kui mina seda hindama. Kõrvalseisjal on alati natuke teistsugune pilk. Värskem, neutraalsem, võib-olla ka objektiivsem. Kui viimasel paaril kuul sai selle nimel päevas 14-16 tundi päevas tööd tehtud, siis ei saa öelda, et midagi jäi enda meelest tegemata. Aga kindlasti jäi midagi tegemata. Kunagi pole olnud aeg olümpiamängude lõpu ja valimiste kuupäeva vahel nii lühike. Aga see pole etteheide, kõigil oli sama aeg,“ vastas ta.

Teigamägi kogus esimeses voorus 23 häält. Kersti Kaljulaidi poolt hääletas 56 ja Urmas Sõõrumaa poolt 40 valijat. Pärast tulemuste teatavaks tegemist kuulutas Teigamägi, et Eesti kergejõustikuliidu juhina hääletab ta teises voorus senise EOK presidendi Sõõrumaa poolt. Teises voorus valiti EOK uueks juhiks siiski Kaljulaid, kes kogus 62 häält Sõõrumaa 57 vastu.

Järgmise aasta kevadel lahkub Teigamägi Eesti kergejõustikuliidu presidendi kohalt. Vaata lisaks videost, milline võiks tema seos Eesti spordiga edaspidi olla.