Nimelt tegi Kremleva 2017. aastal politseile avalduse, et toona Madridi Realis mänginud Hernandez olevat teda oma Porsche Cayenne’is vägistanud ja hiljem naise kallal vägivallatsenud.

„Rünnakut on lihtne tõestada, vaadake mu käsi ja põlvi,“ väitis Kremleva toona, et Hernandez lükkas ta vihahoos autost välja.

Juhtumiga tegeleva prokuröri sõnul ei saa Kremleva juttu siiski tõsiselt võtta, sest eksisteerib turvakaamera salvestis, kus on selgelt näha, et venelanna komistas ise ööklubi ees jalutades, vahendab Daily Mail. Hernandez tunnistas, et oli küll naisega vahekorras, aga vägistamist polnud. Prantsusmaa koondislane selgitas, et pärast seksuaalakti tahtis Kremleva talle isegi külla minna, kuid jalgpallur polnud sellega nõus.

Prokuratuur nõuab nüüd Kremlevale pahatahliku käitumise eest kahe aasta pikkust vanglakaristust ja 14 000 euro suurust rahatrahvi. Kohtuistung leiab aset 28. oktoobril Malagas.

Hernandezi näol on tegemist ühe maailma parima vasakkaitsjaga. Viimased kuus hooaega on 27-aastane prantslane mänginud AC Milanis, kus saanud kirja 322 kohtumist, 36 väravat ja 51 väravasöötu. Hooajal 2021/22 krooniti Hernandez ka Itaalia meistriks. Madridi Reali ridades võitis ta korra Meistrite liiga.

Prantsusmaa koondises on Hernandezi saldo 34 mängu ja kaks väravat.

Alates 2020. aastast on Hernandez olnud suhtes Itaalia modelli Zoe Cristofoliga. 2022. aastal sündis paarile ka poeg Theo Junior.