Pärnakad juhtisid avageimis 23:19, aga lõpuks jäid nad alla 24:26. „Soperdasime ära. Olime ilusti mängus sees ja vastane oli küll tase kõrgem, aga polnud nii-nii hea. Ukraina liigas pole vastased neilt 15 punktigi kätte saanud, mistõttu see algus võis olla väike ehmatus,“ lausus Pärnu meeskonna kapten Raadik võrkpalliliidu vahendusel.

„Väga kahju, et see esimene geim ära läks – blokkilöögid ja muidu lollid lahendused. Selgelt oli võtta ning sellisel tasemel tuleb need asjad ära lahendada. Oleks esimene geim ära tulnud, siis oleks vastasel ka pinged peal, sest nad peale koduliiga 3:0 võite pole harjunud nii mängima. Vaatame, mis võõrsil saama hakkab. Võimatut pole midagi,“ märkis nurgaründaja.

Teise geimi kaotas Pärnu 22:25 ja kolmanda 20:25, mis tähendas Horodoki Epicentr-Podolyanyti 3:0 võitu. Paari korduskohtumine toimub 16. oktoobril Poolas Blonies.

„Seda tunnet polnud, et murdusime, sest olime teises ja kolmandas geimis mängus sees. Lihtsalt tulid halvad perioodid, kus andsime vastuvõtu- ja rünnakuvigadega samal ajal otse punkte ära. Seda tuleb vältida, sest olime mõlemal juhul ilusti poole geimini mängus sees. Lasime eest ära, võtsime järgi ja lasime eest ära. Nende vastu nii ei saa,“ ütles kaptenina 12 (+7) punkti toonud Raadik.

„Arusaamine päris võrkpallist võtab meil mõnedel veel aega,“ tõdes 37-aastane Raadik. „Ja vastuvõtt... Olen teinud kolm nädalat pallitrenni ja pole selle palliga veel sina peale saanud. Läheb veel natuke aega, aga peame juurde panema julgestuses, blokis, kaitses. Küll tuleb! Mehed meil on selleks olemas, aga peame süsteemi paika saama.“

Vaata ka Pärnu Võrkpalliklubi peatreeneri Rainer Vassiljevi analüüsi mängust: