Slaughter esindas hooaegadel 2012 kuni 2015 Madridi Reali, kuid pahandust tekitab tema 2014. aastal tehtu. Nimelt hankis ameeriklane toona Ekvatoriaal-Guinea passi, mida loetakse Cotonou lepingu alusel Euroopa Liidu dokumendiks. Hispaania kõrgliigas tohtis meeskonda kuuluda kaks korvpallurit, kes on pärit väljaspool Euroopa Liitu – kuna Slaughterist sai uue passi hankimise järel Euroopa Liidu mängija, siis hõivasid Realis Euroopa liidu välised kohad mehhiklane Gustavo Ayon ja argentinlane Facundo Campazzo.

Samal ajal sai Ekvatoriaal-Guinea passi ka teise Hispaania klubi Fuenlabrada mängija Andy Panko ning sealt lähevad asjad juba segaseks. Nimelt oli ühte agentuuri kuulunud kahe korvpalluri passil sama dokumendi number ning pass väljastati samast konsulaadis. Väidetavalt maksid Slaughter ja Panko 35 000 eurot endisele Reali noortesüsteemi mängijale Ricard Nguemale, kellel olid sidemed Ekvatoriaal-Guinea valitsuses.

Madridi Real lõi toona Euroopas platsi puhtaks, sest Pablo Laso juhendamisel võitis meeskond Hispaania meistriliiga, Hispaania karikasarja kui ka Euroliiga. Kuna Euroliigas sarnast Euroopa liidu mängijate piirangut pole, siis see tiitel ohus pole. Kuid Hispaanias võidetud karikatega on teine lugu, sest Real sai sellega selge konkurentsieelise.

Kuna Slaughteri asukoht on teadmata, andis Madridi kohus välja vahistamismääruse. Sealjuures hagija on antud olukorras Barcelona korvpalliklubi, kes Reali kõrvaldamise puhul saaks endale nii toonase meistritiitli kui ka karika.

39-aastane Slaughter teenis korvpalliga viimati leiba 2021. aastal, mil ta esindas Ateena AEK-d.