Sellise informatsiooni avaldasid Saksamaa ajaleht Bild ja sakslaste Sky Sports.

Klopp asub tööle 1. jaanuaril 2025. Red Bulli grupi juhtkond usub, et kogenud sakslasest saab tänu tema teadmistele, kogemustele, võrgustikule ja karismale nende jaoks hindamatu abimees.

Austria kuulsale firmale Red Bullile kuulub mitmeid jalgpalliklubisid üle maailma. Nende hulgas on Leipzig (Saksamaa), Salzburg (Austria), Leeds (Inglismaa), New York (USA), Bragantino (Brasiilia) ja Omiya Ardija (Jaapan).

„Pärast peaaegu 25 aastat treenerina tegutsenuna ei saaks ma olla rohkem põnevil, et sellises projektis kaasa lüüa,“ ütles Klopp. „Minu roll võib olla muutunud, kuid minu kirg jalgpalli ja inimeste vastu, kes teevad mängust selle, mis see on, pole muutunud.“

Bildi andmetel suutis 57-aastase Klopi enda juurde tööle meelitada Red Bulli tegevjuht Oliver Mintzlaff. Tema ise juhtis aastatel 2014-22 Leipzigi klubi, kuid on seejärel vedanud ka kõiki teisi firma spordiprojekte, sealhulgas ka Red Bulli vormel 1 meeskonna tegevust.

Klopp juhendas Liverpooli üheksa aastat, kuid lahkus ametist omal soovil pärast eelmist hooaega. Liverpooliga võitis Klopp muu hulgas nii Meistrite liiga (2018/19) kui Inglismaa meistritiitli (2019/20).

Enne Liverpooli juhendas Klopp seitse hooaega Dortmundi Borussiat, kelle viis kahel korral Saksamaa meistriks (2010/11, 2011/12) ja korra Meistrite liiga finaali (2012/13).